DM i Beer Pong 2018 finalen afholdes lørdag d. 27. oktober 2018 på A-Bar i Århus. Turneringen er kun for hold der har kvalificeret sig ved en officiel DM i Beer Pong kvalifikationsturnering. Se hvilke steder du kan kvalificere dig, på kortet nedenfor. For mere information om kvalifikationsturneringerne henviser vi til dit lokale Beer Pong steds egen facebook eller hjemmeside. Hvis dit favorit Beer Pong sted ikke er på kortet, så tip dem om DM i Beer Pong, så kan det være de får lov til at holde kvalifikation.

Udover de lokale kvalifikationsturneringer, der finder sted over hele landet i løbet af efteråret, har du nu også muligheden for at kvalificere dig via officielle satellit turneringer. Se nedenunder for at se hvilke turneringer man kan kvalificere sig gennem, og hvornår de spilles.

Turneringsplanen for DM i Beer Pong finale eventet offentliggøres d. 20. oktober, når alle kvalificerede hold er fundet.

Præmier

Der vil være præmier til første, anden og tredje pladserne. Som altid er der store pengepræmier på spil. Følg med her eller på facebook for at se præ