FAQ

Hvor kan jeg deltage?

Der bliver hele tiden tilmeldt nye byer, som er partnere til DM i Beer Pong 2017. Holde øje med kortet under DM i Beer Pong 2017, samt vores Facebook hvor det vil blive annonceret.

Hvad koster det?

Prisen varierer fra by til by, da der forskelligt hvad de vælger at inkludere i prisen (antal kampe, øl, præmier osv.). Prisen ligger typisk fra 50,- til 200,- pr hold.

Skal man selv betale øllene?

I kvalifikationsturneringerne er det typisk inkluderet i sign-up fee’et. Øllet er gratis til DM i Beer Pong finale eventet og der er ikke yderligere nogle sign-up fee’s når man har kvalificeret sig.

Hvornår afholdes kvalifikationsrunderne?

Dette afhænger af hvilken by du spiller i. Se kortet over kvalifikationssteder i 2017 på kortet her. Hele kvalifikationen foregår dog mellem d. 1/8-2017 og d. 31/10-2017

Hvornår afholdes finalen?

DM i Beer Pong finale eventet afholdes i 2017 lørdag d. 11. november fra kl 15.00 et sted i Danmark.

Hvem betaler for transport?

Deltagerne skal selv betale transportomkostningerne forbundet med både kvalifikationsturneringer og DM i Beer Pong finale eventet. Vi bestræber os dog på at ligge arrangementet centralt, så det er fair for flest muligt.

Må man prøve at kvalificere sig i flere byer?

Det er tilladt at deltage i flere byer. Dog kan hver person kun kvalificere sig 1 gang i alt, og dermed ikke være med til DMIBP finale eventet på mere end 1 hold.

Må man tage venner med til finaledagen?

Meget gerne! Det er yderst velset, at man tager sit “entourage” med, som kan løfte stemningen og støtte jer i kampene.

Hvad med påklædning?

Da vi betragter Beer Pong som en rigtig sportsgren, ser vi meget gerne at holdene har spiller tøj på. Om det så er smoking, en onepiece, træningstøj, fastelavnskostumer eller decideret spiller tøj, er helt op til holdet. Men man skal gerne kunne se hvem der er på hold sammen. Find evt. inspiration i billederne fra tidligere DM i Beer Pong finaler på både vores Facebookside og KINGS OF PONG’s facebookside.

Hvor man kan købe Beer Pong udstyr?

Vores hovedsponsor er KINGS OF PONG, som sælger udstyr første klasses beer pong udstyr på http://www.KINGSOFPONG.dk. Her fås Danmarks bedste borde, kopper og bolde.

Hvilke barer kan bliver partnere?

Med undtagelse af de 5 største byer, må der kun være 1 officielt partner beværtning i hver by, der kan afholde kvalifikationsturnering. Andre beværtninger er velkomne til at afholde deres egne turneringer, så længe de ikke proklamere sig med at det har noget med DM i Beer Pong at gøre. For at blive partner, skal man være en offentlig beværtning. Universitetsbarer og fredagscaféer på f.eks. gymnasier bliver ikke godkendt.

Skal man drikke alkohol, for at kunne deltage?

Det er påkrævet, at man er minimum 18 år for at deltage. Dog er det ikke noget direkte krav at man drikker det øl som man “taber” i spillet. Vi opfordrer på ingen måde til druk, og det er fuldt ud accepteret, at undlade at indtage alkohol under deltagelsen. I sidste ende handler det jo om at ramme kopperne i modstanderens ende.

Andre spørgsmål?

Benyt vores kontakt formular.